Clubul Creativ este locul ideal pentru copilul tău.

Cu noi este în siguranță, învață, socializează și se distrează.

Bun venit pe site-ul Clubului Creativ

Clubul Creativ a aparut ca o consecinta naturala a muncii unui grup de oameni sufletisti si dedicati, un nucleu tanar, ce considera ca la baza unei societati moderne si a unui viitor mai bun sta o educatie de calitate.

Au inceput inscrierile la Before&After School pentru anul scolar 2017-2018 ! Locuri limitate!

Clubul Creativ - After School Bucuresti -  pune la dispozitia celor interesati programe de before & after school la tariful de 550 lei/luna in 2 sediii : 

Before&After School Bucuresti Sector 2 - Sediul 1 - zona Dacia-Icoanei, la mai putin de 5 minute de Metrou Piata Romana ( str. Ion Movila nr. 8, Sector 2) 

Before&After School Bucuresti Sector 6 - Sediul 2 -zona Militari in zona Piata Gorjului- Apusului ( str. Apele Vii nr. 21 , Sector 6 ) 

Scoala de Vara in perioada 15.06-31.08.2017 program 8,30-17,00 - tarif 700 lei/luna sau 200 lei/saptamana organizata la ambele sedii din Piata Romana si Militari   

Clubul Creativ organizeaza si un numar variat de cursuri, avand ca indrumatori profesori cu  rezultate notabile in activitatile lor, pornind de la domenii de interes general ca limba romana si matematica (la nivel de performanta), cursuri de pregatire pentru examenul de limba engleza Cambridge, cursuri de dezvoltare a abilitatilor artistice cum sunt cursurile de pian, chitara, cursuri de teatru, desen si pictura si culminand cu domenii de varf ale prezentului si viitorului, pentru cei cu inclinatii mai pragmatice, cum ar fi cursurile de informatica si robotica. 

Pentru inscrieri si programari puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0733.452.900 sau la e-mail: office@clubulcreativ.ro.

Noutăți din lumea noastră

Vă informăm în timp real despre toate activitățile desfășurate în cadrul Clubului Creativ.

Sep 4, 2015

Cursuri pentru performanta la limba romana si matematica (cls. a II a , a III a , a IV a si a V a)


Perioada de inscrieri: 12.09-30.09.2016

Taxa curs : 30 lei/sedinta 2h

Perioada de desfasurare cursuri: 19.09.2016-31.05.2017

 Va anuntam ca au inceput inscrierile la cursurile pentru performanta la limba romana si matematica (cls. a II a , a III a , a IV a, a V a ) sub indrumarea unor profesori renumiti,care au predat in anii anteriori la centrele de performanta.

In anii anteriori, pentru copiii isteti si cu inclinatii spre matematica, recomandarea tuturor erau centrele de pregatire pentru performanta. Copiii care au participat la pregatirea organizata de aceste centre au avut progrese remarcabile.

Va anuntam ca au inceput inscrierile la cursurile pentru performanta la limba romana si matematica (cls. a II a , a III a , a IV a si a V a ) sub indrumarea unor profesori renumiti,care au predat in anii anteriori la centrele de performanta.

Cursul se desfasoara intr-un cadru organizat si intr-una dintre locatiile noastre din Piata Romana, Cotroceni sau Militari 

 
Taxa curs: 30 lei/sedinta(2h)
Locuri limitate !!!
 
 

Inscrieri pe e-mail : office@clubulcreativ.ro; clubul.creativ@yahoo.com sau prin SMS la tel. 0733.452.900. Confirmarea inscrierii si orarul se transmit pe e-mail.

 

 
feature

Invățăm de la cei mai buni

Personalul Clubului Creativ acoperă o gamă variată de discipline școlare și extrascolare.

feature

Înțelegem lumea prin joacă

Adăugăm o nouă dimensiune cunoașterii, prin exemple practice adaptate psihologiei copilului.

feature

Temele devin distractive

Cu noi, actvitatea școlară se va îmbunătăți vizibil, într-un mediu plăcut și fără a obosi mintea copilului.

Clubul Creativ - Galerie foto

"Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase" - Platon